☺Idézetek^^

...ahol el akarnak felejteni, ott leszel felejthetetlen :)

                                    •Élet igazságai :D
A pénz nem boldogít, csak az, amire költöd.


 

Ne akkor szedjél fel, amikor már padlón vagyok, akkor kapjál el, amikor éppen lefelé zuhanok!A hatalom olyan, mint Kirké: állattá változtatja az embereket.Az ámokfutás a jövő tömegsportja.A földön nincs értelmes élet, én is csak beugrottam.Ne okozzunk autóbalesetet az utakon! Vezessünk a járdán!Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb.Isten bizony, ateista vagyok!Az alkohol nem válasz, de legalább elfelejted a kérdést.Menj a templomba most! Kerüld el a karácsonyi tolongást!Ne aggódj az egészséged miatt! Elmúlik.Ha felhagysz a dohányzással, ivással, szeretkezéssel, ne hidd, hogy tovább élsz. Csak úgy tűnik.Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!Ne makacskodj, forogj együtt a Földdel!

Ha tiltva nevelsz, hazudni tanítasz.Ha a közmondás úgy tartja, te tartsd máshogy!Ne vígy engem kísértésbe, odatalálok magam is.
Jó, hogy van gravitáció. Bizonyos embereket a földön tart.Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba.Mindenki meghal, de nem mindenki él.Eleinte fülig szerelmes voltam. Most torkig vagyok.A buta ember csak azt látja, amit ő gondol.Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.A csapatmunka lényege: mindig van kit hibáztatni.A titoktartás egy olyan szilárd halmazállapotú anyag, amely alkoholban oldódik.A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.Légy realista! Követelj lehetetlent!A pokol üres, mert minden ördög a felszínen van.Akadályozd meg a levegő szennyezését: ne lélegezz!Mindig van két lehetőség. Vagy nincs.A válasz az, hogy talán, de végleges.Tinta meghalt a művészetért, azóta őrzik emlékét.Ha rám jön a tanulhatnék, beülök egy csendes sarokba, és megvárom, amíg elmúlik!Én végeztem a feladat oroszlán részét: üvöltöttem!Becsapott a villám, én meg nem hittem neki.A tehén bonyolult állat, de én megfejtem.
A szamárfül az origami legegyszerűbb változata.Földön kívüli intelligencia? Először a Földön találjunk valamit!A kenderkötéllel való akasztás függőséget okoz.Hatalmas kagylógyűjteményem van, amit csak úgy elszórva tartok a világ tengerpartjain. Talán már láttad.Ma reggel arra ébredtem, hogy már nem alszom.Az élet nem nehéz, csak nincs rajta fogás.A szél a levegő azon része, amelyik siet.Kicsi a bors, de nagyot tüsszentesz tőle.Az élet egy vicc, a halál pedig a poénja.Miután a királylány megcsókolta a villamost, átváltozott BKV.Nem szabad vizet inni, mert az nagyon erős ital. Fenn tartja azokat a nagy hajókat.Weblap látogatottság számláló:

Mai: 30
Tegnapi: 139
Heti: 516
Havi: 2 320
Össz.: 1 960 712

Látogatottság növelés
Oldal: •Élet igazságai :D
☺Idézetek^^ - © 2008 - 2018 - idezzeteek.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: idézetek facebookra - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »