☺Idézetek^^

...ahol el akarnak felejteni, ott leszel felejthetetlen :)

                           ~Mindenféle idézetek ;)


~Minden exemnek mutatok egy fuck jelet ..                                                  aki egyik nap még engem, öt nap után mást szeret ..

524175_379540188734463_293527874002362_1208213_270319427_n.jpg


~Hiányoznak azok az idők, amikor a fiúkról csak úgy beszéltünk, hogy megint meghúzta a hajam vagy, hogy az a hülye fellökött. Hisz jobban hangzik, mint az, hogy összetörte a szívemet és egy ideje már rám se néz ...! :/Nem vagyok egoista,csak tisztában vagyok az adottságaimmal. ;)

neha-csak-egyvalaki-hianyzik--megis-az-egesz-vilag-neptelennek-tunik..jpg
~A szívem egyik fele, azt mondja, öleld és szeresd, a másik azt, hogy soha ne keresd! :s~Ha valami fontos dologra bukkansz az életben, az nem jelenti azt, hogy az összes többiről le kell mondanod.~Tudod, én a világ összes pénzéért sem cserélném el az egyéniségemet, még akkor sem, ha nincs bennem semmi de semmi különös. Miért? Mert én legalább önmagam vagyok, és ez több annál, mint amit néhányan elmondhatnak magukról! ;)

Egy pár ember olyan mint a felhő: ha eltünik, szebb lesz a napom ;DMegtanultam, hogy aki nem keres, annak nem hiányzol :') Boldognak látszom? pedig kurvára nem vagyok az :))
--nem-vagyok-hulye--csak-furcsan-normalis...jpg
bepötyögöm: szeretlek, majd rájövök, hogy nem érdekelné őt.. 
leírom, hogy szia, lehet hogy vissza se írna;
 leírom, hogy hiányzol, tudod emberből vagy: hibázol. de nem bírod ki hogy ne írj rá, s kijelentkezik: HÁT ÍGY JÁRTÁL. 
ismét nem jött össze, de a szíved ezzel összetörte..Egy kapcsolat bizalom nélkül, olyan mint egy autó üzemanyag nélkül. Benne maradsz, de nem jutsz el sehová.... ://Csak akkor tudod értékelni a pillanatot, ha az már emlékké vált.Mikor a legjobbat próbálod kihozni magadból, de nem sikerül; mikor megkapod amit akartál, de nem azt amire szükséged lenne; mikor elveszítesz valamit, amit nem lehet pótolni; mikor szeretsz, de hiába teszed - lehet ennél rosszabb?

--szeretlek--mint-rak-ur-a-money-t.jpg

~gyűlöllek! gyűlöllek! tudhattam volna, hogy nem bízhatok benned, mert fiú vagy.. idegesítesz és mégis azt akarom, hogy csak az enyém légy! de amúgy utállak :|

~ Ne az arcról ítélj, ne a fénykép után. Szívünk mutatja meg kik vagyunk igazán.

~A hátam nem hangposta, ha már mondasz valamit, a szemembe mondd..:||
~Senki sem mondta, hogy könnyű eset vagyok. Nehéz velem beszélni.. Makacs vagyok és túl sokat beszélek. Van, hogy senki nem érti, mi bajom.. Nem biztosíthatom, hogy nem fogunk veszekedni, hogy nem fogunk kételkedni egymásban és, hogy mindig jó leszek. De egyet tudok: amíg küzdesz értem, én maradok.Ha van egy lány akit akarsz ne várd el hogy írjon neked, felhívjon, megkérjen hogy menjél el vele valahova ..
LEGYÉL MÁR FÉRFI ÉS VEDD A KEZEDBE AZ IRÁNYÍTÁST !
rossz-akaroimnak-uzenem..boldog-vagyok----.jpg
~A rossz akaroimnak üzenem , hogy boldog vagyok ! ;)~Engem nem érdekel a pénzed, nem kellenek ajándékok. Kicsit duzzogva, de beletörődök hogy nem lehetsz velem minden nap. De nem azért mert hisztis volnék, hanem egyszerűen csak mióta ismerlek, NAGYON SZERETLEK! ♥~Az élet túl rövid ahhoz, hogy egyetlen másodpercig is olyasvalakire pazarold, aki nem becsül meg.


Valószínűleg nem véletlen,hogy a nagy mesemondók mind férfiak voltak..


Minél több dolgod van - Annál inkább nem csinálsz semmit.Weblap látogatottság számláló:

Mai: 28
Tegnapi: 139
Heti: 514
Havi: 2 318
Össz.: 1 960 710

Látogatottság növelés
Oldal: ~Mindenféle idézetek ;)
☺Idézetek^^ - © 2008 - 2018 - idezzeteek.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: idézetek facebookra - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »